"Het geheim van de smid"

Het is feest op het kasteel. Niet zo maar een feest, maar een echt prinsessenfeest.. Het kasteel ziet er prachtig uit, heel feestelijk met gouden slingers. Eén voor één komen de prinsessen aan in hun koetsen. En lopen over de rode loper het kasteel binnen. De prinsessen worden gekleed in de mooiste jurken. Meisjes hebben een geweldige verjaardag als ze verkleed als echte prinsessen het raadsel van de verloren sleutels oplossen. Een supermooi prinsessenfeest met leuke spelletjes en prachtige jurken! 


De prinsessen ontvangen de uitnodiging voor het feest geheel in stijl van het prinsessenthema dmv een koninklijke aankonding. Ze eten met gouden vorken van een gouden tafelkleed en zitten zelfs op gouden en zilveren kussentjes in een grote prinsessentent. Ook gaan de prinsessen naar huis met een zelfgemaakte knutsel (knutselactiviteit), prinsessendiploma en een afscheidscadeautje.

Met het draaiboek kunt u ideeen opdoen voor een geslaagd prinsessenfeest,of u nu een speurtocht wilt doen of thuis lekker spelletjes spelen het kan allemaal.In het draaiboek vind u tips over de aankleding van de ruimte en de tafel, natuurlijk kunt u kiezen uit een ruim aanbod van spannende en orginele spellen, zodat er voor iedere prinses passende spelletjes te spelen zijn, als de prinsesjes moe zijn, is ook nog een mooie film, of een voorleesverhaal te vinden als ook genoeg kleurplaten en kleine knutseltjes..

Als er ridders op het feest komen, zijn er natuurlijk mooie ridderpakken..

Inhoud themafeest

  • Uitnodigingen dmv een koninklijke aankondiging
  • Een zeer uitgebreid draaiboek, met spelletjes voor binnen of buiten en verschillende leeftijden
  • Spelmateriaal, en extra spelletjes
  • Aankleding voor tafel en ruimte,
  • Verkleedkleding en accesoires zoals kronen, boa's, sieraden,spiegels.
  • Gouden kussentjes, prinsessentent, een hemel, rode loper en nog veel meer!!
  • Mooie prinsessenjurken en evt. ridderpakken
  • Knutselmateriaal
  • Bedankjes, cadeautjes en diploma's

Tip: u kunt de diploma's laten plasificeren, zie prijslijst voor meer informatie.

Extra

Als extra kunnen diverse bakvormen, suikerspinmachine of een popcornmachine gehuurd worden, wilt u het helemaal makkelijk dan kunt u een smikkelmand huren, hierin zit allerlei lekkers en drinken in het thema van het feest. Zie prijzen voor meer informatie.