"de verloren sleutels"

Het is feest op het kasteel. Niet zo maar een feest, maar een echt prinsessenfeest.. Het kasteel ziet er prachtig uit, heel feestelijk met gouden slingers. Eén voor één komen de prinsessen aan in hun koetsen. En lopen over de rode loper het kasteel binnen. De prinsessen worden gekleed in de mooiste jurken. Meisjes hebben een geweldige verjaardag als ze verkleed als echte prinsessen het raadsel van de verloren sleutels oplossen. Een supermooi prinsessenfeest met leuke spelletjes en prachtige jurken! 

Mocht u gebruik maken van de originele uitnodigingen, dan ontvangen de gasten een heel speciale uitnodiging geheel in stijl, waar nog lang over wordt nagepraat, voor de jarige is er een speciale gouden uitnodiging, dit geeft van te voren al een heel leuk feestgevoel. De prinsessen eten met gouden vorken van een gouden tafelkleed en zitten zelfs op gouden en zilveren kussentjes in een grote prinsessentent. Ze spelen leuke prinsessenspelletjes, zoeken sleutels en gaan voor de inhoud van het schatkistje...na een heus prinsessenbal gaan ze naar huis met een echt prinsessendiploma en een afscheidscadeautje.

Voor dit feest kunt u het beste met een lege auto komen, het wordt een prachtig prinsessenfeest, met rode loper, grote tent, kussentjes, gouden slingers, kristallen glazen en nog veel meer....Met het draaiboek kunt u meer dan genoeg ideeen opdoen voor een geslaagd feest,of u nu een speurtocht wilt doen of thuis lekker spelletjes spelen het kan allemaal.U kunt kiezen uit een ruim aanbod van leuke en orginele spellen, zodat er voor iedere prinses passende spelletjes te spelen zijn, er worden meer spellen geleverd dan de prinsessen kunnen spelen, en als de prinsesjes moe zijn, is ook nog een mooie film, of een voorleesverhaal te vinden als ook genoeg kleurplaten .

Als er ridders op het feest komen, zijn er natuurlijk mooie ridderpakken, zwaarden, schilden, draken, en paarden, een schatkaart en een schatkist zodat ook zij volwaardig kunnen meespelen...

Inhoud themafeest

  • Mooi luxe handgemaakte uitnodigingen, die ieder meisjeshart sneller laten kloppen..(extra bij te bestellen)
  • Een zeer uitgebreid draaiboek, met spelletjes voor binnen of buiten en verschillende leeftijden
  • Spelmateriaal, en extra spelletjes
  • Aankleding voor tafel en ruimte, met ruime keuze aan materiaal
  • Verkleedkleding en accesoires zoals kronen, boa's, sieraden,spiegels.
  • Gouden kussentjes, prinsessentent, een hemel, rode loper en nog veel meer!!
  • Mooie prinsessenjurken en evt. ridderpakken
  • Mooi origineel droomkinderfeest diploma voor iedere gast

Tip: u kunt de diploma's laten lamineren, zie prijslijst voor meer informatie.

Extra

Als extra kunnen diverse bakvormen, suikerspinmachine of een popcornmachine gehuurd worden, wilt u het helemaal makkelijk dan kunt u een smikkelmand huren, hierin zit allerlei lekkers en drinken in het thema van het feest. Zie prijzen voor meer informatie.