De themafeesten zijn compleet voor 8 kids, er zit meer dan genoeg materiaal in de kisten om een ruime keuze te kunnen maken hoe u de kamer wilt versieren, en om ook nog een leuke tafel te maken. Ook de keuze voor de te spelen spellen is heel ruim, er worden veel meer spellen geleverd dan u kunt spelen op een middag, als ook de ideeën in het draaiboek, dit alles zodat u een feest kunt samen stellen dat helemaal gericht op de jarige en de feestgangers…
Ook specifieke wensen zijn bespreekbaar, wij willen er alles aan doen om van uw feest een echt droomfeest te maken…u kunt hierbij denken aan de inkoop van evt. extra prijsjes, de inkoop van de extra boodschappen, de materialen bij u thuis afleveren en weer ophalen, alles is bespreekbaar.

  • Wanneer u een themafeest wilt huren dan kunt u ons een mail sturen, wij sturen u dan zo snel mogelijk een aanvraagformulier, wanneer u deze ingevuld retour zend krijgt u van ons de definitieve reservering.

  • Wanneer u gebruik wilt maken van de leuke handgemaakte uitnodigingen, is het raadzaam het feest ruim van te voren te reserveren omdat de uitnodigingen per stuk en met de hand worden gemaakt, deze kunt u dan ongeveer twee weken voor het feest ophalen.

  • Na reservering, krijgt u per mail de factuur, de voorwaarden, de inventarislijst, evt een boodschappenlijst en het verhaal gemaild, zodat u zicht alvast kunt verheugen op het feest, en evt met de voorbereidingen kunt beginnen.

  • De materialen kunnen een dag van te voren worden opgehaald, en een dag later kunnen de materialen worden teruggebracht.

    Geeft u een feestje op zaterdag? dan haalt u de materialen op vrijdag op, en brengt ze zaterdagavond weer terug.

  • Wijzigen van de datum kan -indien mogelijk – kosteloos in overleg.

  • Annuleren is kosteloos mogelijk tot 2 weken voor het feestje.