“Maak de vogels niet boos…. “

Een leuk angrybirds feest, wat in het teken staat van van angrybirds, Versla samen met je vriendjes en vriendinnetjes de “bad piggies”.

De kinderen kunnen zich verkleden als angrybirds en zo de spelletjes spelen, die allemaal in het teken van de angry birds staan. Veel plezier zullen de feestgangers hebben met de grote katapult om zo de bad piggies te verslaan, vanwege de grote en omvang van dit spel, is deze alleen buiten te spelen, alle overige spellen kunnen prima binnen plaatsvinden…

Natuurlijk krijgen de feestgangers na afloop allemaal het inmiddels bekende droomkinderfeest diploma mee naar huis, en niet te vergeten hun zelfgemaakte angrybird…

Droomkinderfeest kan ook voor dit feest orginele uitnodigingen verzorgen, waardoor de feestvreugde al begint bij het uitdelen van de uitnodigingen..

Het is leuk feest voor kinderen van 5 tot 8 jaar, voor de angrybird fan. Natuurlijk kunt u het huis in stijl van de angry birds versieren net als de tafel.

Het draaiboek biedt meer spellen dan er gespeeld kunnen worden, dus er is genoeg keuze om het feestje te maken zoals de jarige het leuk vind..

Nieuw op het feest is, het grote katapult spel, waarmee de kinderen met een grote katapult de badpiggies kunnen omgooien, dit spel bied een hele hoop speelplezier voor jong en oud!