“Het ei van de draak…..”

Het is feest op het kasteel. Niet zo maar een feest, maar een echt jonkvrouwen en ridders feest.. Het kasteel ziet er prachtig uit, heel feestelijk met gouden en zilveren slingers. Eén voor één komen de jonkvrouwen aan in hun koetsen, en ridders op hun paard, en lopen over de loper het kasteel binnen. De jonkvrouwen worden gekleed in de mooiste jurken, en de ridders hebben echte ridderpakken.
Kinderen hebben een geweldige verjaardag als ze verkleed als echte jonkvrouwen en ridders het raadsel van de draak en zoekgeraakte ei gaan oplossen.. heel spannend wanneer het ei is terug gevonden en het bij de deur gelegd moet worden… komt de draak het ophalen of de koning? Een supermooi kastelenfeest met een heel leuk verhaal, leuke spelletjes, prachtige aankleding en mooie verkleedkleren!

De jonkvrouwen en ridders ontvangen de uitnodiging voor het feest geheel in stijl van het kastelenthema. (extra te bestellen) Ze eten met gouden vorken van een gouden tafelkleed en zitten zelfs op gouden en zilveren kussentjes in een grote prinsessen- of ridder tent. Ook gaan de jonkvrouwen en ridders naar huis met een echt droomkinderfeest diploma..

Met het draaiboek kunt u ideeen opdoen voor een geslaagd kastelenfeest ,of u nu een speurtocht wilt doen of thuis lekker spelletjes spelen het kan allemaal.In het draaiboek vind u tips over de aankleding van de ruimte en de tafel, natuurlijk kunt u kiezen uit een ruim aanbod van spannende en orginele spellen, zodat er voor iedere jonkvrouw en ridder passende spelletjes te spelen zijn, als de prinsesjes en ridders moe zijn, is ook nog een mooie film, of een voorleesverhaal te vinden als ook genoeg kleurplaten en kleine knutseltjes..